Moare de tăiere Ocean Neregulate Val de Nori Flori de Ciuperci Galerie Cadru de Film de Frontieră DIY Meșteșug Carduri 2020 NOU 219.9*92.9 mm

w103161

17.49lei

-6.47

23.96lei

-27 %

Produs nou

Moare de tăiere Ocean Neregulate Val de Nori Flori de Ciuperci Galerie Cadru de Film de Frontieră DIY Meșteșug Carduri 2020 NOU 219.9*92.9 mm

Caracteristica 100% de Brand Nou Și de Înaltă Calitate hârtie Tăiat tesatura usor de Potrivit pentru Scrapbooking,DIY Meșteșug, ect caietul de sarcini: Tip:Tăiere de Metal Moare Conditie: 100% Nou Material: otel Carbon Culoare:Argintiu Dimensiune: 219*92.9 MM Pachetul include: 1 Set de Tăiere de Metal Moare Notă: 1.Vă rugăm să verificați dimensiunea detalii cu atenție înainte de a cumpăra și de a permite 1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare 2.Culorile pot fi diferite ca diferite de afișare

Livrare:

1.Transport La Nivel Mondial.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit comanda timpul de tranzit zile,vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Returnare Și Rambursare:

1. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

2. Va vom returna integral câștigătoare sumă mare,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentsand accesorii incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro,sau puteți alege să aveți un înlocuitor.

Feedback-ul:

Toate feedback-uri pozitive sunt apreciate .

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.Și vom face același lucru pentru tine.

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați în primul rând, mai degrabă decât lăsați feedback-ul negativ.Doar un feedback negativ sau neutru vanu rezolva problema.

Vă rugăm să ai încredere în noi că putem rezolva problema cu un satisfational moduri.

Etichete: moare de tăiere arcuri, moare de tăiere crenguță, casă de ciuperci timbru moare, țara floarea moare, pliat floarea moare, cum de a stoca ciuperci tăiate, mor taie bordures, nativ floarea moare, moare de tăiere mirese, ciuperci mor reduceri

Tip Tăiere De Metal Moare
Numărul De Model Moare De Tăiere
2.folosit pentru album
3.folosit pentru Scrapbooking
1.folosit pentru Card Cadou
Model Tip Dreptunghi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare