Cal Statuetă Meserii Ornamente Desktop Decor Nordic Acasă Rășină

w103129

124.48lei

-50.85

175.33lei

-29 %

Produs nou

Cal Statuetă Meserii Ornamente Desktop Decor Nordic Acasă Rășină

Se aplică pentru: cameră de zi, de studiu, de birou, restaurant, hotel, dormitor, etc., indiferent de locul unde este plasat, acesta este un peisaj frumos, adăugând un comunicat de culoare pentru casa ta viață.Alegerea de decoratiuni este esențială în crearea unei atmosfere într-o cameră.Nu puteți bate statuie în scopul de a crea o distinctiv de presă și cald sentiment la dumneavoastră acasă.Opteaza pentru decorative de titular venit in casa o poveste care este de a lua grijă de mii de ani.

Cadou De Crăciun, Spritual Norocos Cadou, Cadou De Ziua Recunoștinței, Fengshui Cadou, Cadou De Nunta, Cadou De Ziua De Nastere, Cadou De Aniversare, Cadou Valentine, Diwali Cadou.

El atrage toate aspectele pozitive, cum ar fi binecuvântarea, avere, succes, sănătate și copii.

dimensiune:21 x 11,5 x 23.5 cm

Material:Rasina

culoare:Auriu / Negru

Conținutul Pachetului:

1 x Statueta

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: fata cu bule, nordic rășină, decor acasă nordice, ceramica decor acasă, religioase statueta, decor de birou, igor poster, biroul ornament, ornamente ceramice pentru casa, decor nordic

Stil Modern
Material Rășină
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent No
Tema Animale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare