Telefon mobil Suport Laptop Desktop Monito rComputer Ecran Ecran de Laptop Universal Desktop Suportului Lateral

w102831

27.01lei

-13.3

40.31lei

-32 %

Produs nou

Descriere:

Ecranul Notebook Parte Suportul pentru Telefon este un instrument de valoare care imbunatateste fluxul de lucru și productivitate pentru studenți și profesioniști în mișcare.Clip smartphone-ul la laptop!Ma uit la un joc, știri sau emisiunea tv preferată în timp ce sunteți de lucru pe laptop.Puteți Skype apel în orientarea portret sau peisaj de pe laptop, fără a bloca orice parte a ecranului.

Convenabil și ușor de utilizat.Puteți să-l plasa pe partea stângă sau dreaptă a monitorului.Este reglabil, primăvară-încărcate clipuri extinde și contracta pentru a se potrivi cele mai multe laptop ecrane.Acesta poate fi, de asemenea, introduse pentru utilizare desktop.

Design Perfect.Oferă acces ușor la telefonul mobil, se folosește de cauciuc acoperite cu clipuri care protejează ecranul de zgârieturi și de a preveni telefonul de la alunecare.

Lumina și portabil.Partea de suport de telefon este mic, robust și ușor, făcându-l ușor pentru a aduce împreună cu tine și a pus în geantă în timp ce în mișcare.

Se potrivesc cele mai multe telefoane mobile, tablete, laptop-uri si monitoare desktop.Se poate deține orice smartphone-ul în orientarea portret sau peisaj.Compatibil pentru telefon sau tableta cu grosime mai mică de 15 mm; pentru monitor sau ecran de laptop cu grosime mai mică de 25mm; și pentru subțire monitor sau ecran de laptop cu grosime mai mică de 8 mm, se introduce silicon distanțier la clip pentru a asigura o presiune suficienta de fixare.

Acest produs este potrivit pentru display cu marginea grosime mai mică de 25 mm

Material: Plastic ABS

Culoare: Negru

Pachetul include:

1XNotebook Ecran Lateral Suport de Telefon

Etichete: titularul de telefon stand, titularul de telefon, stand mobil, partea de telefon, laptop reglabil partea de montare clip, multi suport ecran, birou titularul de telefon, pentru suport pentru tabletă, laptop muntele, suport tableta

Numărul De Model suport de telefon
Are Difuzor No
Origine NC(de Origine)
Incarcator No
Material Plastic
Magnetic No
Compatibil Marca Universal
Nume De Brand LEORY

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare