De crăciun, Pernă Acoperă Hambar Roșu Camion Fermă de Păsări Crăciun Decor pentru Casa, Decoratiuni Xmas Perna Cazuri

w10251

40.35lei

-17.29

57.64lei

-29 %

Produs nou

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Pernă capacul se potriveste 18 x 18 inch introduce sau mai mici de a introduce.Modelul este doar pe fata si nu de imprimare pe partea din spate.

Mare plus pentru decor de crăciun: crăciunul Nostru de pernă pot ajuta pentru a schimba decoratiuni de craciun repede.Acest crăciun pernă acoperă va reîmprospăta camera ta, este ușor să se amestecă și se potrivesc cu alte crăciun perne decorative sau de iarna, decoratiuni de vacanță.

Ușor de a pune pe: închidere cu fermoar face aspectul mai elegant și ușor de a se ghiftui pernă/umplere în această acoperire.

Confortabil, durabil și bine a făcut: a Făcut de mașină de spălat de in, confortabil si moale de Presă, copii și animalele de companie prietenos, nici o sângerare, decolorare sau uzura problema.

Culoare:așa Cum se arată

Material:in

Dimensiune:45 x 45cm

Conținutul Pachetului:

4 x fata de Perna

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine.

2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe www.videoprint.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe www.videoprint.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.

După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

Etichete: Ferma, hocus pocus perna, mari de material roșu camionul de crăciun, camion roșu de crăciun verde, fondul ferma, crăciun fermă, toamna perdea de duș, ferma de fotografie, camion roșu crăciun copil, barnyard

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare