Amant-Frumusete de Corp Femei Formator Dantelă împodobite Bumbac Stretch Bodysuit Vesta Formator Reglabile curea de umăr Talie Shapewear

w102298

51.30lei

-14.48

65.78lei

-22 %

Produs nou

Ai Primit Greșit Dimensiune/Culoare/Model De Produs ,Vă Rugăm Să Ne Contactați Cât Mai Curând Posibil Înainte De Încercarea Ta De Nagetive Revizuire Sau Contestație,Pentru Că Ne-Ar Plăcea Să Fac Rambursare Completă Sau Retrimite.

2.Dacă Ai fost Nemulțumit Cu Produsul, vă Rugăm să Spuneți-Ne în Timp util, Vom Asculta Vocea Ta; Preocupare Beneficiile Dumneavoastră,Atunci vă Oferim Soluții!

3.Dacă confirmă data este foarte închis,dar nu am primit coletul,înainte de încercarea ta de a deschide un litigiu,vă rugăm să ne contactați în primul rând,ne-ar plăcea să se extindă confirmarea data pentru tine și de a ajuta pentru a urmări pachetele.

4.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare,așa că dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Etichete: formator femeie, lombare, corset pentru abdomen, corset coloanei vertebrale, fost antrenor, corset femei burtica control, corset spate, model de curea, bodi shaper, corset slim

Funcția Psihiatrul Talie, Slabire, Corpul de Control, Butt Lift, Push-Up Sutien
D Tanga, cu talie dantela
Gen FEMEI
Numărul De Model B180042-1294
Dimensiune S,M L ,XL, XXL,
Grosime STANDARD
Nivelul De Control Firma
Stil 2018 mai Noi de Lenjerie Sexy pentru Femei
Decor NICI unul
culoare Negru,N
Nume De Brand Amant-Frumusete
Shapewear Corp / Body /
Articol Sexy Body Shaping Lenjerie De Corp,Body Shaper Chilotei, Burtica Costum De Control
Material 30%spandex+70%nailon
Tip De Element Formatorii
Tesatura Tip Postav

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare