Creative Cârlig de Perete Motocicleta Multi-scop, Titularul Cheie Cuier Rack Cârlige Motocicleta Haina Cârlig Umeraș Mai bun Cadou Pentru Ea-L

w102270

46.86lei

-18.23

65.09lei

-28 %

Produs nou

Motocicleta Cârlige De Perete

Fix asta pe peretele de intrare și este sigur de a atrage atenția oaspeților intrarea care va fi plin de zâmbete și laude.Un cârlig de perete cu un ochi-prinderea semn este ceva perfect pentru hol.Asta de aici este făcut de bună calitate din lemn negru de 3 mm grosime și va dura în prim condiție pentru o lungă perioadă de timp.Acesta dispune de cinci cârlige din metal.Utilizați aceste cârlige pentru a bloca tastele, paltoane, sling-bags sau saci de pânză.Atât de bine sculptat, este sigur de a face peretii acesta este montat pe captivant.

Lumină în greutate, acest cârlig de perete este ușor să se stabilească.De asemenea, puteți să fixați-l în camera de zi, dormitor sau baie domeniu.E un accent la lac, lodge și decor câmpenesc, și este de mare ca un cadou de casă nouă!Deci, pentru acest lucru pentru casa ta în curând.

Măsuri 11.8" lat . 5 montare găuri pentru montare. 5 Cârlige incluse, dar hardware-ul de montare instrumente nu sunt incluse.

Vă rugăm să rețineți: rack bord este manual de 3mm negru tei,NU din metal de fier.Dar încă suficient de puternic pentru a sprijini în jur de 20 de kg (9 kg) de greutate.

Etichete: cuier transparent, cuier de podea, titular cheie cutie de perete, cuier perete raft, pânză rack, pan cuier, cuier, 0g umerase, biciclete rack, fuste cuier de haine

Model GAH-156
Material Lemn

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare