Hardcover Răspuns Carte Notepad Teză Atât în Chineză și engleză Lactate Notebook

w102203

52.88lei

Produs nou

Hardcover Răspuns Carte Notepad Teză Atât în Chineză și engleză Lactate Dimensiune Notebook: 14x10.4cm Greutate: 0.36 g A6 hardcover notebook-au 208 foi de hârtie.

Când eziți, puteți găsi răspunsuri sau sfaturi de deschidere.Închide cartea, pune întrebări sincer.Închide ochii și de gândire cu întrebări în tăcere în inima de 3 ori.Respirați adânc, deschide cartea pentru a găsi răspunsul.

Notați starea de spirit la acel moment, de pe notebook.

Pachet

Despre Plată

1.Ai putea face plata prin următoarele metode.Plata trebuie făcută în termen de 3 zile.

2. www.videoprint.ro va verifica plata în termen de 24 de ore după ce plata a finalizat.Vom procesa comanda atunci când este verificată.

3.Dacă scopul tău este închis ca motive de securitate, puteți depune o cerere pentru a www.videoprint.ro pentru verificarea platii prin e-mail: .

4.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și durează 7-10 zile pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Despre Transport

1.Vom trimite comenzile in 1-7 zile, după plata. 90% dintre comenzile vor fi trimise în 24 de ore.

2.Vă rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare.

3.Când primiți elemente, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

4.China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu oferă informații de urmărire, de 20-60 de zile de livrare.

5.www.videoprint.ro saver shipping, www.videoprint.ro Standard de Transport maritim oferi informații de urmărire, 15-60 de zile de livrare.

6. ePacket oferi informații de urmărire, 15-40 de zile de livrare

7.Toate ordinele de peste $15 sunt trimise prin E-pachete sau www.videoprint.ro standard de transport maritim.

8. Toate comenzile de mai Puțin de 15 dolari, Vom livra produsele prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,nu există informații de urmărire.dacă doriți pentru a urmări comanda dumneavoastră,vă rugăm să alegeți E-pachete, www.videoprint.ro economizor de transport maritim sau de transport maritim standard.

9. Din ordinul necesită lont-timp de transport internațional, un număr mic de pachete pot fi deteriorate sau pierdute în timpul transportului, este accident inevitabil, te rog, iartă!Dacă comanda dvs. este regretabil fi deteriorat sau pierdut, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Despre Rambursare

1. Rambursare completă sau retrimite pachetul, dacă timp de transport maritim de peste 60 de zile pentru aceste zone: Statele Unite, Marea Britanie, Federația rusă, Belarus, Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Malaezia, Thailanda, Franța, Spania, Asia, Europa, orientul Mijlociu, Africa de Sud.

2. Rambursare completă sau retrimite pachetul, dacă timp de transport maritim de peste 90 de zile.

3. Rambursare completă, dacă elementul nu este conform descrierii. 4.Avem Liber, serviciu de returnare în aceste zone: Statele Unite ale americii, Canada, Australia, Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Federația rusă.Clientul în aceste țări pot retur gratuit fără nici un motiv, în termen de 15 zile.

Despre Timpul De Serviciu

Beijing: 09:30-12:00 13:00-18:00

Moscova: 04:30-07:00 08:30-13:00

New York: 20:30-23:00 00:30-05:00

Londra: 03:30-06:00 07:30-12:00

Vă rugăm să ne lăsați un mesaj, dacă aveți orice întrebare, vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Despre Feedback-Ul

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastră de dezvoltare, astfel încât vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, va Multumesc!!!!!

2.Vă rugăm să nu lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne Contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă.Ne vom ocupa cu ea și de a lucra în cele mai bune soluții.Satisfactia dumneavoastra este motivația noastră!

Etichete: chineză notepad, chineză notebook, a6 inel, rezervați manga, drăguț lactate, notepad, buzzer record, stil chinezesc, agende folder, roz inchis notebook

Numărul De Model NB00003
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare