Laudation3s5p 12V10ah Baterie Noua Capacitate Ridicată de Protecție 11.1V12V Litiu Baterie Reîncărcabilă de 12V Capacitate de 10000mAh Fierbinte

w102100

90.75lei

-25.59

116.34lei

-21 %

Produs nou

Noi oferim toate tipurile de litiu, proba de prelucrare, OEM, aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!Vă mulțumesc foarte mult!

Despre baterie, capacitatea reală!

Notă pentru Sud-coreean cumpărători:

Toate coreean adresa de ordine trebuie să fie plasate cu un englez și adresa dumneavoastră personale, codul vamal, dacă nu aveți acest cod,nu Vom putea procesa comanda.Fi sigur de a părăsi codul vamal pe formularul de comandă pentru a netezi pachet.Vă mulțumesc foarte mult!

Parametrii de produse :

Luat model de baterie: 18650

Luat singur tensiunea bateriei: 3.7 V

Luat singur capacitatea bateriei: 2000 mah

U combinații: seria 3 si 5

Luat tensiunea nominală: 12 V tensiune de intrare: 12.6 V tensiune de iesire: 8-12.6 V

După u combinate capacitate: 10000 mah (10 ah)

Luat bateria dimensiune: 60 * 70 * 90 mm 3 * 5 dimensiune (implicit)

Luat în ansamblu greutate: 0.8 Kg

Luate externe ambalare: PVC albastru

Cu circuit de protecție: au suprapreț, de descărcare de gestiune, peste curent, scurt-circuit funcția de protecție!

Dacă aveți nevoie de alte contactați cu noi , vă mulțumesc tuturor pentru noul client vechi de consultare.

【De încărcare a bateriei】 cerințe:

1: nevoia de litiu-specifice încărcător; curent constant de tensiune constantă;

2: tensiune de Încărcare: 12.6 V

3: curent de Încărcare: ≤ 3A

Baterie de descărcare de gestiune cerințe:

1: Ieșire 18 linie, lungime 150mm, roșu și negru, fiecare (cum ar fi grosimea de linie sunt necesare,vă rugăm să ne consultați)

2: intrare duce la o 2.1 socket linie, lungime 150mm

3: valoarea maximă instantanee de curent: 6A

4: maxime de operare curent: 3A

5: produsul este construit-in baterie, la ieșire doar două linii, astfel asoutput și otherrequirements putețicontact noi, cele de mai sus este implicit livrare parametri.

După-vânzare de servicii de informații:

Transport:

Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și plata comenzii, inclusiv costurile de transport.Ca o regulă, vom livra mărfurile de îndată ce plata este finalizată.

Datorită diferite de vămuire ori în diferite țări / regiuni, nu putem garanta timpul de livrare pentru toate internațională de mărfuri care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate celelalte taxe vamale, taxe de brokeraj, taxe si impozite atunci când sunt importate în țara / teritoriul.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate de la livrare.Nu vom rambursa transport de marfă pe-a refuzat marfa.

Noi nu suporta orice taxe vamale sau taxe de import.Costul de transport nu include orice taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Am înțeles că sunt preocupați de costurile suplimentare pe care proiectul dumneavoastră le poate suporta.Bazat pe experiența din trecut.

Întrebări frecvente:

1. Produsul meu va avea un număr de urmărire?

Da, vom trimite un număr de urmărire pentru fiecare comanda care vine cu comanda dumneavoastră.Puteți verifica starea de transport maritim pe site-ul corespunzător.

2. Este produs la fel ca imagine?

Da, toate pozele sunt reale.Am luat aceste fotografii noi.

Eu sunt un dealer.Vreau să cumpăr o mulțime de lucruri.Care este prețul cu ridicata?

Bună ziua, vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere o cantitate mai mare, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, ne va oferi prețul cel mai favorabil, vă mulțumesc!

4. Perioada de garanție: un an de la data de livrare de succes

5. Apă, dezasamblarea, modificarea, eșecul de a utiliza un încărcător corespunzător, scurt-circuit, eșecul din motive personale, etc. nu sunt acoperite de garanție.

6. Garanție metodă de manipulare: de Obicei, se va trimite piese de schimb pentru cumpărător pentru înlocuire.Cumpărătorul poate alege, de asemenea, că produsul a fost trimis la vânzător pentru reparații, dar cumpărătorul suportă toate costurile de transport, inclusiv transport de marfă după ce vânzătorul a expediat-o la cumpărător.

Etichete: fibre negru, cheie touareg, clio 4 rs, catl, kanavano, 70ah, Baterie de 80ah, 120ah litiu, 12v 200ah, iveco cheie

Numărul De Model 12V10Ah
Cerere Motor
Capacitate Nominală 10Ah
Tensiune 12V/12.6V
Tip Li-ion
Certificare ROHS
Nume De Brand Laudation
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 60 * 70 * 90 mm
Greutate 0,8 kg

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare