Premium Glossy 5D Fibra de Carbon Folie Negru 5D Fibră de Carbon Foaie de Vinil Mașină de Ambalaj cu Bule Gratuit Dimensiune:1.52X20M/Rola

w101631

723.84lei

-38.08

761.92lei

-4 %

Produs nou

Vă rugăm să acorde o atenție la toata descrierea inainte de a cumpara.

Nume produs: 5D din Fibra de Carbon de Vinil Roll

Nume produs 5D Fibra de Carbon Film de Vinil Dimensiune 1,52 m x 20m Film Grosime 0,16 mm Material Flexibil din PVC Adeziv de Înaltă Calitate, Detașabile Adeziv Bubble Free Da Viață în aer liber 5 ani, de Interior 10 ani Dimensiune Pachet 155 cm * 15 cm * 15 cm

1, Produs De Înaltă Calitate;

2, Durabil și ușor de a lucra cu;

3, Air Bubble Free (De Eliberare A Aerului, Canale);

4, de Înaltă Calitate, Detașabile, Lipici(Poate fi re-poziția în timpul instalării);

5, Flexibil (Elastic) cu pistol de căldură Sau uscator de par, Poate fi folosit pe orice interior sau exterior, pe suprafețe netede.

Am pachet bunurile dumneavoastră foarte bine.Pentru a Face Sigur că obține mărfurile în stare bună.

Vom accepta diverse metode de plată, cum ar fi Alipay(ESCROW), Western Union, etc Plata Ta va fi eliberat NUMAI după confirmarea de livrare.

Va vom trimite bunurile dumneavoastră în termen de 1-5 ZILE de LUCRU după verificarea plății și confirmarea comenzii.Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a livra cât de repede putem, în caz de întârziere, vom informa în avans.Veți obține NUMĂRUL de URMĂRIRE după ce mărfurile sunt trimise.Timpul de expediere este de aproximativ 5-7 ZILE de LUCRU prin FedEx sau DHL, Dacă transportate prin China Post Air Mail, timpul de expediere este de aproximativ 10-60 ZILE de LUCRU pentru diferite țări.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza fiecare țară poate avea diferite de timp programul personalizat de compensare care poate dura mai mult/mai scurt timp pentru a inspecta produsele tale.Bunurile de preț și costul de transport maritim NU includ ZONĂ de la DISTANȚĂ, TAXĂ de IMPORT și TAXS sau orice alte taxe.Ne vom rezerva dreptul de zonă de la distanță, taxă în cazul În care adresa de livrare este de FedEx sau DHL zonă de la distanță.Iar Cumpărătorul este responsabil pentru impozitare(dacă există).Orice întrebare despre transport maritim, vă Rugăm să ne contactați.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne dea FEEDBACK-ul POZITIV, dacă vă place produsele și serviciile noastre.Suntem extrem de apreciat.Dacă aveți orice probleme cu produsele, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema, și să dea o soluție satisfăcătoare.Simțiți-vă liber pentru a trimite întrebări, întrebări despre produs la noi.Vom răspunde în termen de O zi de munca.Suntem aici de așteptare pentru dvs. de e-mail.

Etichete: Fibra De Carbon, film de vinil, hârtie de ambalaj instrument, masina folie de film, fibra de carbon de vinil, masina din lemn folie, fibra de carbon autocolant, folie pvc, Folie De Vinil, carbon ambalaj mașină

Model Alte
Ambalare Vine Ambalat
Numele Modelului 5DCF
Articol Diametru 15cm
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Înălțime Element 1.55m
Flexibilitate Da
Categorie PVC
Element De Lungime 20m
Tip 3D Fibra de Carbon de Vinil
Design Schimbare De Culoare
Nume De Brand aomior
Element Nume 5D Fibra de Carbon film
Tip De Autocolant Caroserie
Tip De Material PVC
Funcția Bubble Gratuit
Lățime Produs 1.52m

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare