Arta De Perete Panza Pictura De Paduri De Animale Koala Copil Pepinieră Poster De Imprimare Nordic Copii Decorare Imagine Copii Decor Dormitor

w101056

21.97lei

-14.64

36.61lei

-39 %

Produs nou

Arta de perete Panza Printuri Acasă Decor Camera de zi Tablou Poster și Printuri (1) Preț Rezonabil: Ne-ar putea ajuta să găsească un echilibru între calitate și preț. (2) de Mare Calitate stricte de calitate sistem de control și de bună reputație în piață. (3) un Serviciu Bun: Răspuns va fi efectuată în 24 de ore de la primirea orice plângere sau cerere. (4) Protecția Mediului: trebuie avansate si ecologice de sistem. (5) Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini. (6) tabloul nu este manual, este tipărită de masini pe material de panza.

Caracteristici:

Material: Panza Pachetul de conținut: 1 bucată, laminate în tub PVC Dimensiune: 1 inch=2,54 cm XS: 21x30cm (8x12inch) S: 30x40cm (12x16inch) M: 40x60cm (16x24inch) L: 50x70cm (20x28inch) XL: 60x80cm (24x32inch) Personalizate: acceptat, orice imagine personalizata si dimensiuni sunt binevenite.Pentru culoare, un gunoi pic de culoare diferite, este normal, sper că puteți înțelege.În caz de Panza Printuri, am imprimare fără chenar.Dacă ai nevoie de 3cm margine albă, vă rugăm să-l menționeze în notele explicative, în timp ce plasarea comenzii.

Picture Show

Introducerea De Produse

Pachetul De Afișare

Transport Detaliu

-Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda. -Coletul va fi expediat prin ePacket, China post sau www.videoprint.ro Standard de Transport gratuit, vă rugăm să contactați cu noi, dacă vrei livrare expres. -În mod normal, termenul de livrare va fi în termen de 7-20 de zile, dar de data preconizată de livrare vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, poate dura un pic mai mult pentru a primi, vă Rugăm să ne contactați atunci când nu ați primit pachetul pentru a extinde scopul de protecție.

Etichete: ziua de paduri, chineză staționare, cămașă de damă t, poster tren, koala tricou, petrecere de paduri, profesor chinez, e hârtie, militar de paduri, koala print

Este Dispozitiv Inteligent No
Tip Panza Tiparituri
Numărul De Model 001
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Forma Dreptunghi Verticale
Original No
Cadru No
Subiecte Desene animate
Modul cadru Neînrămate
Stil Clasic
Nume De Brand E-ACASĂ
Baza De Sprijin Panza
Material Panza
Technics Vopsire Prin Pulverizare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare