Sxzyqfw 12cm Tocuri Femei Subliniat Toe Violet Tocuri inalte Pompa de Nunta Pantofi Mireasa Marimea 34-44 Lumina Violet Fete Pantofi de Partid

w10100

264.82lei

-113.49

378.31lei

-29 %

Produs nou

Sxzyqfw 12cm Tocuri Femei Subliniat Toe Violet Tocuri inalte Pompa de Nunta Pantofi Mireasa Marimea 34-44 Lumina Violet Fete Pantofi de Partid

Dimensiunea euro 34-44

12cm toc , dacă aveți nevoie de 8cm sau 10cm, pls lasati un mesaj.

Vanzare fabrica direct.

Real imagini de produs:

Plata:

1. Acceptam Alipay Aici .Visa Si Mastercard, Card De Credit , Transfer Bancar,Ect.

2. Toate Cardurile De Credit Majore Sunt Acceted Prin Sigure De Plată Proccessor.

Transport:

1. Articolul dvs. va fi trimis după ce site-ul a verificat plata în 3-7working zile.

2. Am expediat toate elementele noastre în întreaga lume prin e-Pachete, PostNL, DHL,EMS sau China post air mail , Livrare prin China post air mail, de obicei, este nevoie de 20-70days să sosească .Transport prin DHL, de obicei, acesta va durează 5-7 zile pentru a ajunge .Poate dura mai mult din cauza întârzierii la vămuire sau de sărbători sau de vreme problemă.

3. Vom trimis un număr de urmărire atunci când vom posta un articol, vă rugăm să verificați și să păstreze legătura cu biroul local.

4. vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale

Returnare Și Schimb:

1. 100% din toate produsele livrate în bună calitate și examinare stricte înainte de expediere.Vom tey noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în 15days pentru o inlocuire sau banii inapoi.vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.în cazul în care produsele sunt deteriorate sau atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. ( Înainte și înapoi transportul de cheltuieli ar trebui să efectueze de către cumpărător )

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

dacă aveți orice probleme cu produsele noastre.vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin "Mesajul Meu" sau "să-și Vândă Întrebări" în înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Vom serviciu până când vă mulțumiți.Am sincer sper că ne puteți lăsa un rezultat pozitiv.

Contactați-ne:

vă rugăm să ne contactați atunci când aveți orice întrebări.Toate e-mail va fi răspuns în 24 de ore, cu excepția vacanță.Programul nostru de lucru : 9am-9pm beijing timp (UTC/GMT+8 ore)

Am fost în www.videoprint.ro pentru câțiva ani.avem valoare de încredere în dumneavoastră!!!

Etichete: gradina nunta tocuri, kate middleton, stiletto roșii, nud pompa, pantofi și sac de potrivire set 2020 designer, almudena pantof, tocuri inalte geanta, toc înalt, cornetele nunta tocuri, toc pentru femei

Material De Sus Microfibra
Gen FEMEI
Branț Material Bonded Piele
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tipul Pompei De bază
Nume De Brand sxzyqfw
Stil Classics
Materiale De Captuseala Sintetic
Forma De Deget A Subliniat Toe
Material De Talpa Cauciuc
is_handmade Da
Înălțime Toc Super-Mare (8 cm-up)
Pompe De Toc 8m, 10cm, 12cm
Ocazie Petrecere
Numărul De Model Violet Atât De Kate
Sezon Primavara/Toamna
Element De Moda Superficial
Tip De Element Pompe
Pompe De Dimensiune 34-44
Cu Platforme No
Toc De Tip Tocuri Subtiri
Pompe De Culoare alb, negru, nud,Violet, albastru,rosu
Tip De Închidere Slip-On

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare