Pălării de iarnă 2020 pentru Femeie Nou Căciuli Tricotate Solid Pălărie Drăguț Fete Toamna Female Beanie Capace Cald Capota Casual Ladies Cap

w100899

20.34lei

Produs nou

Produsul nostru este Asia dimensiune.Mai mici de 2 metri decât Europa sau Statele Unite ale americii dimensiune, vă rog, în funcție de dimensiunea de masă pentru a confirma comanda dvs. dimensiune, multumesc!

100% De Brand Nou.

Material: Poliester,Bumbac,Acril

23 Culori Pentru Alegerea Ta

Elasticitate buna, moale, confort la cap.

Notă: Culoarea si dimensiunea va fi ușor diferite pentru diferite loturi.Manual de măsurare, există o eroare de 1-3cm.

1.Vă rugăm să confirmați ADRESA cu atenție odată ce ați face ordine.

2.Elementele sunt expediate din China folosind poșta aeriană; cele mai multe dintre țările ajunge în 15-45 bussiness zile.

3.Vă rugăm să contactați-ne dacă nu puteți primi produsele în 65 de zile.Și vă rugăm să ne dea de 3 zile lucrătoare, pentru verificarea nelivrate pachet și motivul.

4.Dacă alegeți opțiunea de transport maritim: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , acesta nu a putut oferi informații de urmărire după ce a părăsit China, dar nu vă faceți griji, de asemenea, va sosi în țară cu succes.

5.Dacă doriți să urmăriți elementul de informatii de întregul curs în timp real, vă rugăm să selectați China Post Aer Înregistrat Mail.Și dacă aveți în continuare probleme, vă rugăm să ne contactați Și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

1.Feedback-ul pozitiv (5 Stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi, ne vom asuma responsabilitatea pentru retrimite sau de restituire pentru orice probleme.

2.Vă rugăm să ne contactați prin Comerț Iesle sau scrisori înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negativă (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi.

Etichete: ny cap doamnelor, iarna om de pălării pentru femei, ureche pălărie, pălărie de iarnă, palarie pentru femei primavara, carnavalul de capsuni pălărie, c beanie hat, băieții beanie, subțire knit beanie, toamna hat pentru femei

Numărul De Model Chelioși & Căciuli
Stil Moda, Casual, Drăguț, Wa
Material Acril
Gen FEMEI
Sezon Toamna, Iarna, Primavara
Numele Departamentului Adult
Model Tip Solid
Origine JP(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare