HUAYI de Vară de Fotografie Fundal Fundal Studio Portrete Baby Photo Booth Pepene verde 3 Tipuri de Materiale XT-7138-1

w100879

19.93lei

-8.55

28.48lei

-30 %

Produs nou

Despre HUAYI HUAYI este un profesionist de fotografie fundal producător,Avem propriul nostru studio foto și echipa noastră de profesioniști.Fundalul este orientată în primul rând la nou-nascuti,copii, adulti,sarbatori,aniversari,nunti,etc.Designerii nostri pot proiecta o varietate de medii în funcție de nevoile fiecărui client.Dacă aveți nevoie de fundal personalizate vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2 tipuri de materiale

Econ Vinil (Default )

Econ vinil este cel mai popular material în www.videoprint.ro,este cost-eficient,bun de performanță de culoare,model clar,întindere rezistență.

Dar nu este lavabil,păstrați-l departe de apă și de foc.

Material 2:Bumbac, Poliester

În comparație cu arta tesatura de fundal, bumbac cu poliester este lavabil, rezistent fără sudură,reuseable ,pliabil,nu reflectorizante.

Dacă fundalul este murdar,puteți să-l arunci în mașina de spălat.Gros,durabil,luminoase de culoare.E o alegere mai bună pentru fotografi.Acesta poate fi pliat pentru transport ușor.

Addit ional taxa de servicii,vă rugăm să ne contactați 1.Adaugă top/bottom buzunar sau gaura . 2.Rola trimite fundaluri de tub. 3.Dimensiuni speciale personalizate. 4.Imprima propriul model,doar dacă acesta are o rezoluție bună. 5. Adaugă scrisori pe fundalul pentru petrecerea de ziua de sărbătoare.

Etichete: Studio, fondul de fotografie, fundal fotografie 30, material texturat fundal, fundal fotografie 13, cutie studio foto, Fondul, fundal fotografie 12, negru material fundal, kit studio foto

Numărul De Model XT-7138-1
Nume De Brand HUAYI
Poliester Rid gratuit,rezistent la apa,luminoase de culoare,dar nu direct cu ușurință.
Tip Spray De Vopsit
Stil Petrecere
Gros De Poliester Nu de transmisie a luminii,mai avansate,lavabil ,mai birghter.
Material 3 tipuri,Econ Vinil& Poliester& Gros Poli
Econ Vinil(art tesatura) ori de cute,nu rezistent la apa,nu anti-soare,dar ieftine.
Pachet Da
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare