Orgasm Gel pentru Femei Lubrifiant Anal Lubrifiant Stimulator Clitoris sex Feminin Enhancer punctul Culminant Strângeți Ulei pe bază de Apă Sex Shop Jucarii Sexuale

w100416

140.83lei

-93.89

234.72lei

-40 %

Produs nou

Orgasm Gel pentru Femei Lubrifiant Anal Lubrifiant Stimulator Clitoris sex Feminin Enhancer punctul Culminant Strângeți Ulei pe bază de Apă Sex Shop Jucarii Sexuale

Funcția:

1. Creșterea Numărului De Femei Libidoului De Sex, Orgasm Enhancer, Prelungi Timpul De Sex, De Sex Feminin Plăcerea Sexuală Sporită.

2. Utilizate pentru Femei Libidoului Sexual Spori, Eficient de a Îmbunătăți Dorinta Sexuala, Dorinta Sexuala Enhancer, Crește Entuziasmul.

Cum să utilizați:

1. Este recomandat să utilizați 5-10 minute înainte de sex.Aplicați o cantitate corespunzătoare de gel pe clitoris și părți private de sex feminin.

2. Masaj cu pulpa degetului buclă fel, își promovează absorbția completă, după câteva minute, va fi bine.

3. În procesul de comportamentul sexual, geluri pot fi adăugate, după caz, care variază de la persoană la persoană.

Notă:

1. Dacă alergice sau incomod, vă rugăm să nu mai utilizați-l imediat și se spală.

2. Ingredientele produsului sunt din extracte naturale de plante, fără nici un pericol pentru organism, nici o dependență.

3. Acest produs trece riguroase teste clinice și confirmă că este în siguranță; desigur, femeile gravide și care alăptează nu este recomandată.

Etichete: intim produse pentru penis, libidoul femeii, penis gel lubrifiant, j lubrifiant, anal lube, produse pentru adulți de sex orgasm, erot jucărie, unse, lubrifiant sexual dimensiune, gel orgasm

Sugestiv Sexual No
Dimensiune 15ml
Numărul De Model Creșterea numărului de femei libidoului de sex spori sex timp
Obscene Imagine No
Material Spori plăcerea sexuală tip frigiditate

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare