2 buc Single-head Înalt Sfeșnic Sta Nunta la lumina Lumânărilor Decor

w100345

33.44lei

-14.32

47.76lei

-29 %

Produs nou

(1)PACHETUL INCLUDE:17*8.7 cm/22*8.7 cmcenterpieces suport de lumânări.Lumânarea nu sunt incluse.Perfect pentru o casa noua sau cadou de nunta.Ornamente mari pentru ziua de nastere, cină la lumina lumânărilor, sala de mese, living, salon, de studiu și de bar.

(2)STANDARD se POTRIVESC: Proiectat pentru a se potrivi orice standard lumânări conice.O bucată nobil la casa ta în simplu stil decorativ.Subțire și înalt sfeșnice cu înălțimi diferite.Acesta vă oferă un mod subtil și elegant atmosfera.

(3)CALITATE DETALII: Fier titularii de metal include bazele pentru a proteja mobilierul.Acesta nu este un ușor lumanare stea.poate simti calitatea și textura atunci când îl luați.Greutatea fiecărui băț lumânare este în apropiere 202.0 g.

(4)MODERNE :metal titularilor sfeșnic în fier finisaj-au inspirat de la Mijlocul Secolului design.Ideal pentru adăugarea de eleganță atemporală la manta, masa de seara sau un eveniment special.Asamblare ușoară, trebuie doar 2 etape s-ar putea termina instalarea.

(5)MARE PENTRU CADOURI: Acest set de elegant titularii vine în ambalaj compact, perfect pentru o casa noua sau cadou de nunta.Ornamente mari pentru ziua de nastere, cină la lumina lumânărilor, sala de mese, living, salon, de studiu și de bar.

Material: Fier

Culoare: Negru

Greutate: 202.0 g

dimensiuni:

Mici: 17*8.7 cm

Mare: 22*8.7 cm

Proces: vopsea

suport lumanare*2 (unul mare și unul mic, cu excepția lumanari)

1.Datorită manuală de măsurare și metode de măsurare diferite, dimensiunea reală ar putea fi ușor diferite.

2.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.

Etichete: suport lumanare din alama, candelabro petrecere, lanterna de putere, lumanare decor, d titularului, lumanari de cununie standuri, faianta, parcare, femeile inalte, skinny stick de lumânare

Material Fier
Tip Pilon Titular
Origine NC(de Origine)
manual Da
Utilizarea Decor Acasă
Stil Modern
Potrivire Lumânare Coloana Lumânare/Mingea Lumânare
Funcția Potrivire Cupa Lumânare
Numărul De Model HG26310A1

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare